Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Slepkava Alise" by Giljermo Martiness * Book PDF Kindle ePub Free

Slepkava Alise

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Slepkava Alise
  • Author : Giljermo Martiness
  • Release Date : January 26, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1129 KB

Description

Kāda jauna Oksfordas pētniece no LÅ«isa Kerola brālÄ«bas atrod slavenā romāna “Alise BrÄ«numzemē” autora dienasgrāmatas lappusi, ko uzskatÄ«ja par nozaudētu kopÅ” 1863. gada. Viņa jau gatavojas visiem pavēstÄ«t par savu aizraujoÅ”o atradumu, kas, iespējams, varētu atklāt pavisam citā gaismā dažus delikātus, ar Kerola dzÄ«vi saistÄ«tus notikumus, kad meiteni uz ielas notriec automaŔīna. Pēc tā LÅ«isa Kerola brālÄ«bas godājamie un ekscentriskie biedri kļūst vienlaikus par apdraudētajiem un aizdomās turētajiem...

Lai saprastu sakarÄ«bas un uzzinātu patiesÄ«bu, Arturs Seldoms un jaunais matemātikas students no ArgentÄ«nas – lÄ«dzÄ«gi kā “SlepkavÄ«bās Oksfordā” – atkal apvienos spēkus, lai atrisinātu vairākus briesmÄ«gus noziegumus, kas visi kaut kādā veidā ir saistÄ«ti ar grāmatu “Alise BrÄ«numzemē”.

“Slepkava Alise” ir brÄ«niŔķīga un aizraujoÅ”a grāmata, kas kriminālromānu pārvērÅ” literārā meistardarbā, sekojot labākajām H. L. Borhesa un Umberto Eko tradÄ«cijām.

Giljermo Martiness, matemātikas doktors un viens no zināmākajiem argentÄ«nieÅ”u rakstniekiem, ir vairāku romānu un stāstu krājumu autors. Viņa lÄ«dz Å”im slavenākais darbs ir “SlepkavÄ«bas Oksfordā” (2003), kas ticis tulkots un izdots vairāk nekā 40 valodās, novērtēts ar vairākām literārām godalgām un pēc tā motÄ«viem uzņemta arÄ« kinofilma. 2019. gadā par romānu “Slepkava Alise” G. Martiness saņēmis Premio Nadal – senāko un prestižāko spāņu literāro balvu.

No spāņu valodas tulkojis Edvīns Raups.


Free PDF Books "Slepkava Alise" Online ePub Kindle