Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Sledovaná (Záhada Riley Paige – kniha č. 9)" by Blake Pierce # eBook PDF Kindle ePub Free

Sledovaná (Záhada Riley Paige – kniha č. 9)

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Sledovaná (Záhada Riley Paige – kniha č. 9)
  • Author : Blake Pierce
  • Release Date : January 24, 2019
  • Genre: Women Sleuths,Books,Mysteries & Thrillers,Police Procedural,
  • Pages : * pages
  • Size : 2054 KB

Description

"Mistrovský thriller a mystery! Autor skvostně vytvořil postavy, jejichž psychická stránka je tak dobře popsaná, že máme pocit, jako bychom byli v jejich mysli, sledovali jejich obavy a těšili se z jejich úspěchu. Zápletka je velmi inteligentní a poskytne vám zábavu během čtení celé knihy. Tato kniha je plná zápletek a nenechá vás usnout, dokud neotočíte poslední stránku.” 

--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (o knize Navždy pryč) 


SLEDOVANÁ je devátou knihou z nejprodávanější mystery série Riley Paige, která začíná bestsellerem NAVŽDY PRYČ (kniha č. 1) - která je ke stažení zdarma a má víc jak 900 pětihvězdičkových hodnocení! 


Když jsou na vojenské základně v Kalifornii nalezeni dva mrtví vojáci, kteří byli zřejmě zastřeleni, vojenští vyšetřovatelé jsou vyvedeni z míry. Kdo zabíjí jejich vojáky uvnitř zabezpečené základny?


A proč?


Je přivoláno FBI a Riley Paige dostává nad případem velení. Jak se Riley ponoří do vojenské kultury, je ohromena tím, že sérioví vrazi mohou zasáhnout i zde, uprostřed nejbezpečnějšího místa na zemi.


Ocitne se v šílené honičce na kočku a myš, jako o závod usiluje o dekódování psychologie vraha. Ale brzy zjistí, že stojí proti vysoce kvalifikovaném vrahovi, který může být příliš smrtícím soupeřem i pro ni samotnou.


Temný psychologický thriller, ze kterého se napjatým očekáváním rozbuší srdce, SLEDOVANÁ je knihou č. 9 ze strhující nové série – s oblíbenou novou postavou – která vás přinutí otáčet stránky dlouho do noci. 


Kniha č. 10 ze série Riley Paige bude brzy k dostání.


Books Free Download "Sledovaná (Záhada Riley Paige – kniha č. 9)" PDF ePub Kindle